Instrument WHOIS Domain

 • Verificare domeniu necesar
 • Verificare deținător domeniu și registrar
 • Cumpărare domeniu disponibil
Instrument <span>WHOIS Domain</span>

Cautare Whois pentru Informații despre Domenii - Simplu și Rapid

Verifică domeniul cu instrumentul Whois și află informații despre proprietar precum numele de contact, adresa, data înregistrării și altele.

Vedeți data de expirare a domeniului

Aflați cât timp a mai rămas până la expirarea domeniului și primiți posibilitatea de a obține domeniul în caz că deținătorul actual nu îl mai prelungește.

Verificare deținător domeniu

Dacă denumirea domeniului preferat este deja ocupată puteți găsi informația disponibilă și datele de contact al actualului deținător.

Verificați disponibilitatea domeniului

Instrumentul Whois domain vă ajută să găsiți domeniul preferat să verificați disponibilitatea acestuia și să îl cumpărați.

Găsiți domeniul web preferat

Iată 14 domenii pe care le puteți înregistra:

mywebsite .net
mywebsite .net
mywebsite .net
Mai multe…

Întrebări frecvente

Whois Domain este un registru care vă permite să verificați datele de contact a proprietarului domain-ului în cazul că acestea nu sunt ascunse, data când a fost înregistrat domain-ul, când expiră, care sunt datele DNS și alte date tehnice.

Este important să cunoști proprietarul unui nume de domeniu pentru mai multe motive, cum ar fi:

 

 1. Verificarea autenticității site-ului: Înțelegând cine este proprietarul unui nume de domeniu, poți verifica dacă site-ul este legitim și sigur.

 2. Evaluarea site-ului: Cunoșterea proprietarului unui nume de domeniu poate ajuta la evaluarea site-ului și la determinarea dacă este adecvat sau nu pentru nevoile tale.

 3. Contactare: Dacă ai nevoie să contactezi proprietarul unui nume de domeniu, căutarea Whois poate oferi informațiile necesare pentru a lua legătura cu acesta.

 4. Monitorizare: Poți monitoriza schimbările proprietarului unui nume de domeniu și poți lua măsuri adecvate dacă proprietarul se schimbă fără a fi notificat.

 5. Protejarea drepturilor de autor: Dacă crezi că un nume de domeniu încalcă drepturile tale de autor, cunoșterea proprietarului poate fi esențială pentru a rezolva problema.

Informațiile care pot fi obținute prin căutare Whois variază, dar, în general, acestea includ:

 

 1. Numele proprietarului: Numele persoanei sau companiei care deține numele de domeniu.

 2. Adresa de email: Adresa de email a proprietarului, care poate fi folosită pentru a lua legătura cu acesta.

 3. Adresa fizică: Adresa fizică a proprietarului, inclusiv țara, orașul și codul poștal.

 4. Număr de telefon: Numărul de telefon al proprietarului, care poate fi folosit pentru a lua legătura cu acesta.

 5. Data înregistrării: Data la care numele de domeniu a fost înregistrat și data la care va expira.

 6. Serverul de nume: Numele serverului de nume care gestionează numele de domeniu.

 7. Adresa IP: Adresa IP a numelui de domeniu, care poate fi folosită pentru a afla locația geografică a site-ului.

 8. Informații despre registrar: Informații despre registrarul numelui de domeniu, inclusiv numele și adresa.

 

Acestea sunt informații standard care pot fi obținute prin căutare Whois, dar acestea pot varia în funcție de registrar și de politica de confidențialitate.

Există mai multe modalități de a proteja informațiile tale despre numele de domeniu prin căutare Whois, inclusiv:

 

 1. Protejarea datelor personale: Poți opta pentru protejarea datelor tale personale prin servicii de protecție Whois, care îți vor ascunde informațiile despre numele tău de domeniu.

 2. Folosirea unui registrar care oferă protecție Whois: Poți alege un registrar care oferă protecție Whois implicită sau ca opțiune platită, astfel încât informațiile tale să fie private.

 3. Blocarea accesului la informații: Poți configura serverul de nume pentru a bloca accesul la informațiile tale prin căutare Whois.

 4. Folosirea unui serviciu de protecție a datelor: Poți opta pentru un serviciu de protecție a datelor care să îți ofere o adresă de email și un număr de telefon temporare, astfel încât informațiile tale să fie protejate.

 

Este important să îți protejezi informațiile prin căutare Whois pentru a împiedica accesul la acestea de către persoane neautorizate sau pentru a preveni spam-ul sau scam-urile.

Precizia informațiilor obținute prin căutare Whois domain poate varia. În general, informațiile sunt actualizate în mod regulat și sunt precis reflectate în bazele de date Whois. Totuși, în unele cazuri, informațiile pot fi incomplete sau neactualizate, astfel încât rezultatele pot fi neprecise. De asemenea, unii proprietari aleg să își protejeze informațiile prin intermediul unui serviciu de protecție Whois domain, astfel încât acestea să nu fie disponibile prin căutare Whois domain.

 

Este important să verifici precizia informațiilor obținute prin căutare Whois domain și să verifici sursele suplimentare înainte de a lua orice acțiune sau decizie bazată pe aceste informații.

Da, este posibil să actualizezi sau să schimbi informațiile într-un raport de căutare Whois. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul registrarului tău de nume de domeniu sau prin intermediul unui serviciu de protecție Whois. Este important să verifici politica și procedurile specifice ale registrarului tău sau ale serviciului tău de protecție Whois înainte de a actualiza sau a schimba informațiile tale.

 

Este important să menții informațiile tale actualizate prin căutare Whois pentru a asigura precizia acestora și pentru a facilita contactarea ta de către alte persoane sau organizații interesate.

Nu, căutarea Whois nu este doar pentru domenii. De fapt, poate fi utilizată pentru a obține informații despre proprietarul oricărui nume de domeniu sau adresă IP. Acest lucru poate fi util atunci când dorești să identifici proprietarul unui site web sau să evaluezi autenticitatea acestuia. Căutarea Whois poate fi, de asemenea, utilizată pentru a monitoriza schimbările proprietarului unui nume de domeniu sau adresă IP, precum și pentru a lua măsuri adecvate în cazul în care proprietarul se schimbă fără a fi notificat.

Da, căutarea Whois poate fi utilizată pentru a identifica proprietarul unui site web prin intermediul informațiilor legate de numele de domeniu al acestuia. Informațiile obținute prin căutarea Whois, cum ar fi numele proprietarului, adresa de email și adresa fizică, pot fi utilizate pentru a identifica proprietarul unui site web. Totuși, în unele cazuri, informațiile pot fi private sau protejate prin intermediul unui serviciu de protecție Whois, ceea ce poate face mai dificilă identificarea proprietarului.

Căutarea WHOIS domain nu este, în mod specific, concepută pentru a verifica disponibilitatea unui nume de domeniu, ci mai degrabă pentru a furniza informații despre proprietarul actual al unui domeniu, informații de contact și detalii legate de înregistrare. Cu toate acestea, prin intermediul unor servicii WHOIS, este posibil să obțineți informații cu privire la starea de înregistrare a unui domeniu, inclusiv dacă este disponibil sau nu.

Dacă doriți să verificați disponibilitatea unui nume de domeniu, există servicii specializate care vă permit să faceți acest lucru. Majoritatea furnizorilor de servicii de înregistrare a domeniilor precum IP Host oferă astfel de facilități pe site-urile lor web. Puteți introduce numele de domeniu pe pagina lor de căutare pentru a verifica dacă acesta este disponibil sau dacă a fost deja înregistrat de altcineva.

Dacă totuși doriți să utilizați WHOIS în acest sens, puteți căuta informații despre un nume de domeniu și să observați dacă nu există informații de înregistrare, ceea ce poate sugera că domeniul este disponibil. Totuși, acest lucru nu este întotdeauna garantat, deoarece unele informații WHOIS pot fi privatizate sau protejate.

În concluzie, pentru a verifica disponibilitatea unui nume de domeniu, cel mai bine este să utilizați serviciile dedicate de căutare a disponibilității oferite de furnizorii de înregistrare a domeniilor sau alte platforme specializate în acest scop.

Pentru a verifica domeniul, puteți utiliza servicii online oferite de diverse companii de înregistrare a domeniilor sau de site-uri specializate în acest scop. Iată pașii generali pe care îi puteți urma:

 1. Accesați un Serviciu de Înregistrare a Domeniilor:

  Alegeți o companie de înregistrare a domeniilor precum IP Host sau altele, sau un serviciu specializat. 
 2. Căutați Domeniul Dorit:

  În bara de căutare de pe pagina principală a serviciului, introduceți numele de domeniu pe care doriți să-l verificați.
 3. Verificați Disponibilitatea:

  Serviciul va afișa rezultatele, indicând dacă domeniul este disponibil sau deja înregistrat.
 4. Explorați Variante:

  Dacă domeniul dorit nu este disponibil, serviciul vă poate sugera variante sau extensii alternative care ar putea să vă intereseze.
 5. Adăugați la Coș (Opțional):

  Dacă domeniul este disponibil și decideți să-l cumpărați, adăugați-l în coș și continuați procesul de cumpărare conform instrucțiunilor site-ului respectiv.
 6. Finalizați Procesul de Înregistrare:

  Completați informațiile necesare pentru înregistrare și finalizați procesul de cumpărare.

Este important să alegeți un registrar de încredere și să respectați regulile de înregistrare a domeniilor pentru a vă asigura că procesul este realizat corect și că dețineți controlul asupra domeniului dvs. După înregistrare, veți putea gestiona domeniul prin intermediul panoului de control al registrului.

Ei au încredere în noi

bmw
protv
bomba
air-moldova
bacio-di-bolle
microinvest

Ce spun clienții despre noi

Recenzii Youtube

×