Cumpără domenii
.MD .COM. RO .EU

Utilizează instrumentul nostru de căutare și verifică dacă domeniile sunt disponibile pentru a fi înregistrate.

<span>Cumpără domenii</span> </br>.MD .COM. RO .EU

Cumpără domenii de la
Furnizor de încredere din Moldova

Folosește instrumenul rapid de căutare pentru a găsi domeniul disponibil, cumpără domeniul potrivit acum.

 • .COM - 9.39 € / an
 • .EU - 4.99 € / an
 • .MD - 23.50 € / an
 • .RO - 6.29 € / an
 • .RU - 21.99 € / an
srl

Domeniu .SRL pentru persoane juridice

37
82
€ / an
ro

Domeniu .RO (Romania)

6
29
€ / an
Selectează
md

Domen MD (Moldova)

23
50
€ / an
Selectează
eu

Domeniu .EU (Uniunea Europeană)

4
99
€ / an
Selectează

Prețul afișat nu include TVA

Cumpără Domeniu în Moldova - Condiții

 • Domeniile se achită pentru perioada de un an.
 • Prețul de reînoire poate fi modificat de către furnizor.
 • Pentru înregistrarea domeniilor .EU trebuie prezent un act de identitate care confirmă că sunteți cetățean al uniunii europene.
 • Pentru înregistrarea domenului .RU este nevoie de codul personal şi data/luna/anul naşterii.
 • Numele de domenii nu pot fi modificate sau anulate după activare.
 • La înregistrare, proprietarul domeniului trebuie să se asigure că furnizează informațiile corecte de înregistrare: Nume, Prenume, Oraș, Adresă, Cod poștal, IDNO dacă este solicitat de înregistrator
 • Registrarul poate fi schimbat doar după ce au trecut 60 de zile de la înregistrare.
 • Întrebări despre domenii

  După ce înregistrarea domeniului este confirmată, registratorii menționează că acesta va deveni vizibil într-un interval de până la 72 de ore, însă de obicei devine vizibil în primele 2 ore după înregistrare.

  Pentru a cumpăra domeniu web în Moldova, urmează acești pași simpli:

  1. Alege un nume de domeniu potrivit: Gândește-te la un nume de domeniu care să se potrivească cu conținutul site-ului tău și care să fie ușor de reținut. Încearcă să alegi un nume care să fie cât mai scurt și să includă cuvinte-cheie relevante pentru site-ul tău.

  2. Verifică disponibilitatea numelor de domenii: Accesează un furnizor de înregistrare a domeniilor în Moldova, cum ar fi IPHOST sau altul, pentru a verifica dacă numele de domeniu pe care îl dorești este disponibil.

  3. Alege extensia de domeniu: În funcție de furnizorul de înregistrare a domeniilor, poți avea posibilitatea de a alege dintr-o varietate de extensii de domenii, cum ar fi .md, .com.md, .org.md, etc. Alege extensia de domeniu care se potrivește cel mai bine cu nevoile și obiectivele site-ului tău.

  4. Achiziționează domeniul: Dacă numele de domeniu pe care îl dorești este disponibil, selectează opțiunea de a-l cumpăra.

  5. Configurare și hosting: După ce ai achiziționat domeniul, va trebui să îl configurezi și să îl găzduiești pe un server web pentru a putea să îți construiești site-ul.

  Este important să alegi un furnizor de înregistrare a domeniilor de încredere în Moldova și să te asiguri că îți înregistrezi numele de domeniu pentru o perioadă suficient de lungă pentru a-ți proteja investiția și a evita pierderea numelui de domeniu. De asemenea, este recomandat să alegi o extensie de domeniu relevantă pentru site-ul tău și să alegi un nume de domeniu ușor de reținut și de căutat de către utilizatori.

  Costul de înregistrare a unui domeniu în Moldova poate varia în funcție de extensia de domeniu pe care o alegi. În general, prețul de înregistrare pentru nume de domenii .md sau .com.md în Moldova poate fi în jur de 15-30 de euro pe an.

   

  Înainte de a cumpăra domenii web în Moldova, asigură-te și compară caracteristicile pentru fiecare extensie ca să alegi cel mai potrivit domen pentru nevoile tale.

  Da, poți cumpăra domeniu web chiar dacă nu ai încă un site web. În multe cazuri, oamenii cumpără un nume de domeniu înainte de a începe să construiască un site web, pentru a se asigura că numele de domeniu pe care îl doresc este disponibil și pentru a-l proteja.

   

  În general, procesul de achiziționare a unui domeniu este independent de procesul de construire a unui site web. Poți achiziționa un nume de domeniu fără a avea un site web existent sau poți achiziționa un nume de domeniu și să îl folosești mai târziu atunci când construiești site-ul web.

   

  Dacă nu ai încă un site web, dar dorești să achiziționezi un domeniu, urmează acești pași simpli:

  1. Alege un nume de domeniu potrivit: Gândește-te la un nume de domeniu care să se potrivească cu conținutul site-ului tău viitor și care să fie ușor de reținut. Încearcă să alegi un nume care să fie cât mai scurt și să includă cuvinte-cheie relevante pentru site-ul tău.

  2. Verifică disponibilitatea numelor de domenii: Folosește cîmpul de căutare pentru a verifica dacă numele de domeniu pe care îl dorești este disponibil.

  3. Achiziționează domeniul: Dacă numele de domeniu pe care îl dorești este disponibil, selectează opțiunea de a-l cumpăra.

   

  După ce ai urmat acești pași, numele de domeniu va fi înregistrat în numele tău și vei putea să îl utilizezi mai târziu când începi construirea site-ului tău web. Este important să îți reînnoiești domeniul în fiecare an sau la intervalul specificat în contractul de înregistrare pentru a evita pierderea lui.

  Da, poți cumpăra domeniu web care este deja luat de altcineva. Există mai multe opțiuni pentru a face acest lucru, dar trebuie să ții cont de faptul că procurarea unui domeniu deja luat poate fi costisitoare.

  Iată câteva opțiuni pentru a cumpăra un domeniu deja luat:

  1. Contactează proprietarul domeniului: Dacă domeniul pe care îl dorești este deținut de o persoană sau de o companie, poți încerca să îi contactezi direct și să le oferi o sumă de bani pentru a-ți vinde domeniul. În multe cazuri, proprietarii de domenii pot fi dispuși să vândă domeniul pentru o sumă de bani corespunzătoare.

  2. Folosește un serviciu de intermediere: Există servicii de intermediere care te pot ajuta să cumperi un domeniu deja luat. Aceste servicii pot contacta proprietarul domeniului în numele tău și pot încerca să negocieze prețul pentru tine. În general, aceste servicii percepe o taxă sau o sumă de bani pentru a-ți oferi asistență în procesul de achiziție.

  3. Participă la o licitație: Dacă domeniul pe care îl dorești este listat la o licitație, poți participa la aceasta și să încerci să cumperi domeniul. În general, licitațiile pentru domenii populare pot fi foarte competitve, așa că este important să fii pregătit să plătești o sumă mare de bani.

   

  Este important să ții cont de faptul că procurarea unui domeniu deja luat poate fi costisitoare și poate fi nevoie să plătești o sumă mare de bani pentru a-l achiziționa. În plus, este posibil să întâmpini dificultăți în procesul de negociere și să nu poți obține domeniul pe care îl dorești.

  Durata minimă și maximă pentru care poți cumpăra domeniu depinde de furnizorul de servicii de înregistrare a domeniilor. În general, majoritatea furnizorilor de servicii de înregistrare a domeniilor oferă opțiunea de a achiziționa un nume de domeniu pentru o perioadă de la un an până la zece ani.

  Durata standard pentru care poți achiziționa un nume de domeniu este de un an, iar aceasta este și durata minimă acceptată. Cu toate acestea, poți alege să achiziționezi un domeniu pentru o perioadă mai lungă, dacă dorești să te asiguri că numele de domeniu va fi deținut de tine pentru o perioadă mai lungă de timp și să eviți să uiți să îl reînnoiești.

  Pe de altă parte, durata maximă pentru care poți achiziționa un domeniu este în general de zece ani, dar aceasta poate varia în funcție de furnizorul de servicii de înregistrare a domeniilor. Durata maximă este afișată pe următoarea pagină după ce ai selectat domeniul preferat.

  Este important să ții cont de faptul că achiziționarea unui nume de domeniu pentru o perioadă mai lungă poate fi avantajoasă, dar este important să îți amintești să îl reînnoiești înainte de data expirării pentru a evita pierderea domeniului.

  Da, poți să îți înregistrezi un domeniu în Moldova chiar dacă nu ai o afacere sau nu ești rezident în Moldova. Înregistrarea domeniului în Moldova este deschisă atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice din orice țară.

   

  Este important să reții că, înainte de a înregistra un nume de domeniu în Moldova, trebuie să verifici cu furnizorul de servicii de înregistrare a domeniilor dacă extensia de domeniu pe care o dorești este disponibilă și dacă ești eligibil pentru înregistrarea acesteia.

   

  De asemenea, este important să verifici dacă extensia de domeniu pe care o dorești este potrivită pentru obiectivele și nevoile site-ului tău. De exemplu, dacă îți dorești să creezi un site cu profil internațional, poate fi mai potrivit să alegi o extensie de domeniu mai comună, cum ar fi .com, în loc de o extensie specifică Moldovei.

   

  În concluzie, nu trebuie să fii rezident sau să ai o afacere în Moldova pentru a îți înregistra un nume de domeniu în această țară, dar trebuie să verifici cu furnizorul de servicii de înregistrare a domeniilor dacă ești eligibil pentru înregistrarea extensiei de domeniu pe care o dorești și dacă aceasta este potrivită pentru site-ul tău.

  Pentru a afla cine deține un anumit domeniu, poți utiliza o unealtă numită WHOIS. WHOIS este un serviciu care permite utilizatorilor să obțină informații despre deținătorii de domenii web, precum numele și adresa lor de contact.

   

  Iată pașii pe care îi poți urma pentru a utiliza WHOIS pentru a afla cine deține un anumit domeniu:

  1. Accesează serviciu de cautare WHOIS pentru domenii.

  2. Introdu numele de domeniu: Introdu numele de domeniu pe care dorești să îl verifici în câmpul corespunzător de pe pagina de căutare WHOIS.

  3. Verifică rezultatele: După ce ai introdus numele de domeniu, apasă butonul de căutare și vei primi informații despre deținătorul domeniului. Informațiile pot include numele și adresa de contact ale proprietarului, precum și informații despre furnizorul de servicii de înregistrare a domeniilor și data expirării domeniului.

   

  Este important să reții că, în unele cazuri, proprietarii de domenii pot alege să își protejeze informațiile de contact, astfel încât acestea să nu fie disponibile prin intermediul unui serviciu WHOIS. În astfel de cazuri, informațiile despre proprietarul domeniului pot fi afișate sub formă de contact anonim, utilizând o adresă de e-mail sau număr de telefon special, care poate fi utilizat pentru a contacta proprietarul fără a dezvălui informații personale.

  Înregistrarea unui domeniu în mai multe extensii poate fi benefic în anumite situații, dar nu este obligatoriu și nu este întotdeauna necesar.

  Unul dintre avantajele înregistrării unui nume de domeniu în mai multe extensii este că poate ajuta la protejarea numelui brandului tău și a prezenței tale online. De exemplu, dacă ai un site web cu numele "example.md", poate fi benefic să înregistrezi și numele de domeniu "example.com" pentru a te asigura că nimeni altcineva nu își înregistrează acest nume de domeniu și nu încearcă să îți preia identitatea online. În plus, utilizarea mai multor extensii de domenii poate ajuta la creșterea traficului către site-ul tău.

   

  Pe de altă parte, înregistrarea mai multor extensii poate fi costisitoare și poate fi necesar să reînnoiești fiecare extensie în parte. De asemenea, poate fi dificil să gestionezi mai multe extensii de domenii și să le menții actualizate.

   

  În concluzie, înregistrarea unui nume de domeniu în mai multe extensii poate fi benefic în anumite situații, dar nu este necesar sau obligatoriu. Dacă alegi să înregistrezi numele de domeniu în mai multe extensii, asigură-te că îți permite bugetul și că este benefic pentru nevoile și obiectivele tale online.

  Ei au încredere în noi

  bmw
  protv
  bomba
  air-moldova
  bacio-di-bolle
  microinvest

  Ce spun clienții despre noi

  Recenzii Youtube

  ×