Transfer Domeniu Web: Sigur și Rapid!

Introdu domeniul pe care dorești să-l transferi la IP Host.

Ai nevoie de domeniu nou? Verifică și Cumpără Domeniul Preferat

<span>Transfer Domeniu Web:</span> Sigur și Rapid!

Cum Transferi un Domeniu Web în Câțiva Pași Simpli!

Beneficiază Acum de Ofertele Noastre Avantajoase pentru Transfer Domeniu Web!

srl

Domeniu .SRL pentru persoane juridice

37
82
€ / an
Selectează
ro

Domeniu .RO (Romania)

6
29
€ / an
Selectează
md

Domen MD (Moldova)

23
50
€ / an
Selectează
eu

Domeniu .EU (Uniunea Europeană)

4
99
€ / an
Selectează

Prețul afișat nu include TVA

Care sunt avantajele de a-ți muta domeniul la IP Host?

Transferul de domeniu web la IP Host aduce avantaje semnificative, inclusiv suport tehnic specializat, securitate sporită, performanță îmbunătățită și ușurință în administrarea acestuia.

Transfer facil și rapid

Transferul facil și rapid al domeniilor este asigurat prin intermediul unui proces simplificat, interfeței prietenoase, asistenței tehnice prompte, automatizării eficiente, timpului de transfer redus și minimizării întreruperilor, garantând o actualizare rapidă a informațiilor WHOIS.

Transfer facil și rapid

Instrumente eficiente de gestionare a domeniului

Oferim instrumente avansate de gestionare a domeniului, precum panouri de control intuitive, facilități pentru gestionarea DNS-ului și funcționalități care îți permit să-ți gestionezi eficient domeniile.

Instrumente eficiente de gestionare a domeniului

Securitate sporită

Pentru a proteja infrastructura și clienții oferim soluții eficiente de securitate. Prin transferul domeniului la IP Host beneficiezi de un grad de securitate mai înalt, inclusiv protecție împotriva atacurilor DDoS și soluții de securitate avansate.

Securitate sporită

Informații Despre Transfer de Domeniu WEB

Transferă domeniu .md gratuit (taxa se va aplica doar la reînnoirea acestuia).

Iată câteva lucruri importante pe care să le iei în considerare în procesul de transfer al domeniului:

  • Actualizează-ți informațiile de contact: Atât registrarul de la care pleci, cât și noul furnizor vor avea nevoie să te contacteze în timpul procesului de transfer, așadar informațiile tale de contact trebuie să fie actualizate. Conectează-te la panoul de control al actualului tău registrar și verifică detaliile contului. Asigură-te că numele, numărul de telefon și adresa ta fizică sunt corecte. 

  • Obține codul de autorizare (EPP code): Acest cod trebuie furnizat noului registrar pentru a confirma că deții drepturile de administrare asupra domeniului și că ești de acord să efectuezi transferul. Accesează contul tău la registrarul actual și solicită codul de autorizare pentru domeniul pe care dorești să-l transferi. 

    Acest cod face legătura între vechiul tău registrar și noul furnizor și trebuie furnizat în decurs de cinci zile de la solicitarea ta, de obicei prin e-mail. Unele registrare permit generarea automată a codurilor direct din panourile lor de control.

  • Autorizați transferul domeniului: Odată ce introduci codul de autorizare, vei fi contactat atât de vechiul registrar, cât și de noul furnizor. Va trebui să confirmi detaliile de contact și să aprobi oficial transferul. Asigură-te că informațiile de contact furnizate ambilor registrari sunt corecte.

  • Anulează serviciul anterior: Nu dezactiva serviciul vechi al registrului până când noul tău cont este funcțional și domeniul este transferat în totalitate. După ce ai confirmat că totul funcționează, anulează serviciul vechi pentru a nu mai fi taxat.

Întrebări Frecvente FAQ (Transfer Domeniu Web)

Durata transferului unui domeniu poate varia în funcție de furnizorul de servicii de domenii și de procedurile specifice ale acestuia. În general, procesul poate dura între 5 și 7 zile lucrătoare. Este important să ții cont de faptul că anumiți factori, precum verificarea detaliilor de contact și confirmarea transferului din partea ambelor părți implicate, pot influența durata totală a procesului.

Da, transferul de domenii poate implica anumite costuri. Costurile asociate cu transferul de domenii pot varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv registrarul de domenii actual și cel către care se transferă domeniul, extensia domeniului (de exemplu, .com, .net, .org), durata rămasă a înregistrării, și altele.

Da, în general, domeniul tău ar trebui să funcționeze în procesul de transfer, cu anumite condiții și excepții. Iată câteva aspecte de luat în considerare:

  1. Propagarea DNS: După ce transferi un domeniu, trebuie să aștepți procesul de propagare DNS. Durata acestui proces poate varia de la câteva ore până la 48 de ore sau chiar mai mult, în funcție de furnizorul de servicii DNS și alți factori. În timpul propagării, unii vizitatori pot continua să vadă vechiul server, în timp ce alții vor fi direcționați către noul server.

  2. Starea de Transfer: În timpul procesului de transfer în sine, atunci când schimbi registrarul (compania care gestionează domeniul), există posibilitatea ca unele servicii asociate cu domeniul (cum ar fi e-mailul) să fie afectate. Este esențial să ai backup și să iei în considerare acest aspect în momentul planificării transferului.

  3. Furnizorii de Servicii: Diferiți furnizori de servicii pot avea politici și proceduri diferite, așa că este întotdeauna recomandat să verifici cu registrarul actual și cel nou pentru a înțelege mai bine cum va afecta transferul.

Pentru a minimiza impactul, planifică transferul într-un moment cu cel mai mic trafic posibil și informează-ți utilizatorii sau clienții despre schimbările planificate. Este, de asemenea, recomandat să faci backup la toate datele asociate cu domeniul înainte de a începe procesul de transfer.

Perioada rămasă a domeniului este transferată la noul registrar în timpul procesului de transfer. Acest lucru înseamnă că nu pierzi timpul rămas din perioada de înregistrare actuală atunci când decizi să-ți transferi domeniul către un alt furnizor de servicii.

De exemplu, dacă domeniul tău era înregistrat pentru o perioadă de un an și ai mai avut 6 luni rămase înainte de expirare, după transfer, perioada de înregistrare la noul registrar va fi extinsă cu acele 6 luni rămase, plus orice perioadă suplimentară pe care o alegi să o adaugi în timpul procesului de transfer.

Este important să ții cont de acest aspect în calculul costurilor și în planificarea transferului, pentru a te asigura că domeniul tău va rămâne activ pentru întreaga perioadă pe care o dorești.

Verifică datele de contact și asigură-te că domeniul este deblocat. Dacă întâmpini dificultăți, recomandăm să iei legătura cu suport clienți al ambelor companii de înregistrare.

Ce spun clienții despre noi

Recenzii Youtube

×