Server STORAGE
stocarea unei cantități mai mari de date
Server STORAGE este conectat la internet prin port 1Gbps si este recomandat pentru stocarea unei cantități mari de date.
Prețul afișat nu include TVA
Metode de plată
Alătură-te Programului nostru de Afiliere și începe a câștiga!
Promovează serviciile noastre și câștigă bani din fiecare vânzare realizată prin linkul tău personal
Alătură-te AcumNu ați găsit ce căutați?
Contactați departementul de vînzări pentru a discuta cu cea mai profesiuonistă echipă din domeniu
Ei au încredere în noi
Întrebări frecvente
Un server de stocare a fișierelor este un server special conceput pentru a stoca, gestiona și partaja fișiere între alte dispozitive de rețea. Un server de stocare a fișierelor există pentru două scopuri principale:
- Stocarea centrală : Stocarea centrală oferă numele în care ar putea fi stocate toate fișierele de date, inclusiv documente, imagini și videoclipuri sau alt conținut digital care poate fi accesat de utilizatorii autentificați.
- Servicii[necesită explicații suplimentare] Partajarea fișierelor: permite diferiților utilizatori sau dispozitive să acceseze și să partajeze fișiere pentru colaborare și distribuirea datelor într-o rețea.
- Gestionarea datelor: Furnizarea de mecanisme pentru organizarea eficientă, stocarea datelor, inclusiv permisiunile de acces și controlul versiunilor.
- Redundanța și salvarea datelor: Aceasta asigură că, în caz de defecțiune, nu vă pierdeți datele, de exemplu, configurațiile RAID etc. din nou pentru a oferi un anumit nivel de redundanță de la un server de stocare.
- Scalabilitate: Vă puteți scala fără efort cerințele de stocare în funcție de cerințele de date ale organizației.
Copierea de rezervă a unui server este vitală pentru a vă păstra datele în siguranță. Pași și tehnici uzuale pentru backup-ul unui server:
Identificarea datelor pentru backup:
Determinați ce fișiere de sistem și date doriți să salvați : Acestea vor fi datele pe care doriți să le salvați. De exemplu, fișiere de sistem de rezervă, baze de date, date de aplicație de rezervă, cum ar fi fotografiile dvs. etc.
Alegeți o metodă de backup:
- Backup complet: O copie de rezervă completă pentru serverul dumneavoastră, include toate datele și configurațiile. Aceasta consumă timp și memorie de stocare.
- Incremental Backup: Salvează ceea ce a fost modificat încă de la ultima copie de rezervă. Deși este utilă atât pentru mai puțin timp, cât și pentru mai puțin spațiu, un backup complet trebuie să fie baza.
- Copie de rezervă diferențială: Această metodă salvează toate datele care s-au modificat de la ultima copie de siguranță completă, indiferent de momentul în care a fost efectuată copia de siguranță.
Selectați destinația pentru backup:
- On-Net Storage (Stocare în rețea): efectuați copia de siguranță pe dispozitive de stocare locale, cum ar fi un hard disk extern, NAS (Network Attached Storage) sau un alt server.
- Stocare în afara locației: Efectuați backup într-o locație la distanță, fie prin intermediul serviciilor cloud (AWS S3, Google Cloud, Azure), fie prin stocare fizică în afara locației.
Planificați backup-uri regulate:
Efectuați copii de siguranță ale sistemelor la intervale regulate (zilnic, săptămânal) prin automatizare pentru a proteja datele în mod constant.
Utilizați software-ul de backup:
- Utilizați software-ul de backup (Veeam, Acronis, Bacula etc.) care funcționează pentru sistemul de operare și cerințele serverului dvs.
- Alte software-uri încorporează chiar funcționalități precum criptarea, compresia și integrarea în cloud.
Testați copiile de siguranță:
Efectuați teste de restaurare pentru a verifica funcționarea corectă a backup-urilor și capacitatea de recuperare a datelor în caz de restaurare.
Implementați redundanța:
Utilizați RAID sau instantanee și oglindire pentru a adăuga un alt nivel (nu alternativ) de toleranță la erori ale datelor.
Documentați procesul de backup:
Mențineți lucrurile simple și recuperabile: Documentați planul de backup, calendarul și configurația, astfel încât totul să fie coerent, iar recuperarea datelor să poată fi efectuată în siguranță și în timp util, atunci când este necesar.
Securizați copiile de siguranță:
Securizați fișierele de backup, în special atunci când acestea sunt stocate în afara locației sau în cloud/în mediu - controlați accesul la datele de backup.
Folosirea acestor tehnici vă va ajuta să realizați un sistem de backup solid pentru serverul dvs., care este fiabil și de recuperare în cazul în care există defecțiuni hardware sau corupție a datelor etc.