Noutăți

Fii la curent cu cele mai noi știri și informații din domeniul hostingului!

January 26, 2024

Suntem încântați să anunțăm o veste mare pentru iphost.md și pentru comunitatea noastră de utilizatori! În calitate de pionier în furnizarea de servicii de hosting în Moldova, iphost.md a atins un nou reper în evoluția sa: conectarea la NETIX, unul dintre cele mai prestigioase puncte de schimb de [ ... ]

January 24, 2024

Dacă aveți un site pe platforma WordPress și sunteți în căutarea unei experiențe de hosting superioare, atunci suntem soluția perfectă pentru voi. Pachetele noastre includ beneficii precum migrare gratuită, wordpress opimizat, securitate imunify, etc.

January 18, 2024

IPHost obține certificare cPanel, certificat care confirmă competență în gestionarea serverelor. Această distincție atestă angajamentul nostru pentru calitate și servicii de încredere, aducând beneficii semnificative pentru experiența de hosting a clienților noștri.

November 30, 2023

Suntem bucuroși să anunțăm că în data de 24 noiembrie IP Host a cucerit Trofeul Notorium în domeniul hostingului! Performanța, securitatea și inovația definesc serviciile noastre.

November 29, 2023

Portare numere scurte din seria 1300-1319, 14xxx și 1500-1559 gratuit în rețeaua IP Host. Accesează articolul și vezi cum să portezi numărul scurt în rețeaua noastră.

×