Politica de Confidențialitate

Un mediu online mai sigur și mai etic pentru utilizatorii noștri. Politica de confidențialitate este instrumentul esențial pentru protejarea datelor cu caracter personal și asigurarea conformității cu legile privind protecția datelor.

Politica de Confidențialitate promo

Într-un efort de a proteja confidențialitatea și drepturile clienților noștri și a site-ului, Inovare-Prim SRL a stabilit o politică de confidențialitate care explică ce informațiile pe care le colectăm despre vizitatori și despre ce facem cu informațiile pe care le colectăm.

 

Această politică de confidențialitate reglementează modul în care Inovare-Prim SRL colectează, utilizează, întreține și dezvăluie informațiile colectate de la utilizatorii acestui site Web.

Confidențialitate

Confidențialitatea utilizatorilor este foarte importantă pentru Inovare-Prim SRL. Ne angajăm să protejăm informațiile pe care utilizatorii le încredințează companiei Inovare-Prim SRL.

Informațiile pe care le colectăm

Inovare-Prim SRL colectează informații personale de identificare de la utilizatori prin intermediul formularelor online pentru comanda produselor și serviciilor. De asemenea, putem colecta informații despre modul în care utilizatorii utilizează site-ul nostru Web, de exemplu, urmărind numărul de vizualizări unice primite de paginile Site-ul web sau domeniile din care provin utilizatorii. Utilizăm modulele cookie pentru a urmări modul în care utilizatorii utilizează site-ul Web.

Cum folosim informațiile

Inovare-Prim SRL poate folosi informatiile de identificare personala colectate prin intermediul site-ului nostru Web pentru a contacta utilizatorii cu privire la produsele și serviciile oferite de Inovare-Prim SRL și afiliații săi de încredere, contractori independenți și partenerii de afaceri și, altfel, pentru a spori experiența utilizatorilor cu Inovare-Prim SRL și astfel de afiliați, independente contractori și parteneri de afaceri. În nici un moment, baza de date a utilizatorilor Inovare-Prim SRL nu va fi vândută vreodată unei entități pentru scopul listei de marketing sau de corespondență. Informațiile personale nu vor fi vândute sau transferate altfel partenerilor noștri de afaceri fără consimțământul dvs. prealabil, cu excepția faptului că vom dezvălui informațiile pe care le colectăm unor terțe părți atunci când, în bună credință , suntem obligați să facem acest lucru în conformitate cu legile aplicabile.

Ei au încredere în noi

bmw
protv
bomba
air-moldova
bacio-di-bolle
microinvest

Ce spun clienții despre noi

Recenzii Youtube

×